Vrijdag 24 augustus stipt om 10:00 uur luidt de heer Gerard Kuijn, voorzitter van Stichting Midwinterfeest Graft-De Rijp, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hij doet dit op uitnodiging van het Alkmaarse college. Voorafgaand wordt Kuijn, samen met een aantal andere bestuursleden van de stichting, ontvangen op het stadhuis door wethouder Paul Verbruggen.

In het weekend van 14 t/m 16 december wordt het negende Midwinterfeest Graft-De Rijp gehouden. Ruim 500 vrijwilligers maken dit fantastische feest vol met historie ook dit jaar weer mogelijk. Het Midwinterfeest in De Rijp zit in de top drie van meest bezochte evenementen in de gemeente Alkmaar en vindt om het jaar plaats.

Het Midwinterfeest staat garant voor een weekend vol optredens, proeverijtjes en spannende en ontroerende tafereeltjes. Dat alles in het pittoreske en monumentale centrum van De Rijp, dat voor de gelegenheid prachtig in kerstsfeer is gebracht. Niet meer naar het beeld van Charles Dickens, maar de tijd van de drie lokale waterhelden, Jan Adriaanszn. Leeghwater (1575-1650), Jan Janszn. Weltevree 1595-1657 en Jan Boon (1748-1847). Ook de bewoners hullen zich in prachtige nostalgische kleding uit die periode.
Pin It
Bekeken: 2941x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/