Vrijdagavond 7 september wordt het nieuwe culturele seizoen in Alkmaar feestelijk afgetrapt met 'Kunst tot de Nacht'. Dit jaar zijn er meer culturele hotspots dan voorheen. Op 29 plekken zijn er onder het thema 'Vrijspel' voorproefjes, optredens, expo's, vertoningen en bezichtigingen.

Aan de bekende hotspots als Theater De Vest, het Stedelijk Museum, Podium Victorie, Artiance en Filmhuis Alkmaar, zijn dit jaar vijf nieuwe locaties toegevoegd: het Stadsstrand, Koel 310, het Nieuwe Warenhuis, Metal Art en de Stadskantine Alkmaar.

De meeste culturele hotspots zijn goed te bewandelen, maar voor locaties die buiten het centrum liggen, en voor mensen die minder mobiel zijn of gewoon lekker lui, rijden net als vorig jaar speciale Hop-on Hop-off bussen rond met entertainment aan boord. Het centrale punt voor de vier pendelbussen is het Canadaplein.

Kunst tot de Nacht begint om 17:30 uur en eindigt middernacht, maar voor wie dan nog niet genoeg heeft zijn er nog afterparty's tot 03:00 uur in Victorie en HAL25.

Voor alles over het programma, ga naar kunsttotdenacht.nl en kijk ook op Facebook.
Pin It
Bekeken: 2934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/