Met ingang van 1 september is de bibliotheek in Oudorp ook op zaterdag open. Op de dag zelf wordt de extra service bescheiden gevierd met koffie, thee en wat lekkers. De eerste 50 bezoekers ontvangen daarnaast ook een leuke biebtas en voor kinderen staat de grabbelton klaar.

Dankzij enthousiaste vrijwilligers kunnen bezoekers op zaterdagen van 11:00 tot 14:00 uur boeken lenen en terugbrengen en gereserveerde boeken ophalen. De nieuwste kranten en tijdschriften zijn beschikbaar en er is gratis Wi-Fi. De bibliotheek noemt dit 'low-service'. Er is namelijk verder geen personeel aanwezig voor klantenservice, informatie en advies.

De bieb aan het Oudorperplein 23 is maandag tot en met vrijdag is de geopend van 13:00 tot 17:00 uur en straks op zaterdag dus van 11:00 tot 14:00 uur. Meer informatie is te vinden op bibliotheekkennemerwaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/