Fractievoorzitter van D66 Michael Feelders, heeft vragen gesteld aan het Waardse College over de geheimhouding van het ziekenhuisdossier. Nadat hij het dossier had gelezen lijkt het hem onnodig om het document geheim te houden.

In het dossier is te lezen dat de gemeente Heerhugowaard € 2.777.148.- van het NWZ ontvangt als vergoeding voor de gemaakte kosten om het terrein van Beveland geschikt te maken voor de komst van het ziekenhuis. De gemeente eiste overigens vier miljoen.

Feelders wil graag een specificatie van de overeengekomen vergoeding en wil ook weten waarom het geclaimde bedrag van vier miljoen van de hand werd gewezen. Burgemeester Bert Blase sprak over een ‘redelijke uitkomst van de onderhandelingen’ na het sluiten van het akkoord. Feelders wil ook weten wat er bedoeld wordt met ‘redelijk’.

In juli 2016 kwam er een einde aan de slepende kwestie. Het ziekenhuis besloot niet te verhuizen naar Heerhugowaard maar koos voor vernieuwbouw in Alkmaar. Het chronologische verloop van de ziekenhuissoap is terug te lezen in dit artikel.
Pin It
Bekeken: 3462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/