TPC Daalmeer gaat vol voor duurzaamheid. Op de tennishal liggen rijen zonnepanelen en deze week heeft firma SPORT Technologies in opdracht van de tennisvereniging en Energie Estafette het tennispark voorzien van energiezuinige LICHT2 LED-armaturen.

De armaturen van 2200 Watt zijn vervangen voor 1000 Watt exemplaren, waardoor de club zo'n 55% per jaar bespaart op de energiekosten. Nog een voordeel is dat de LED-armaturen meer en gerichter licht geven, lijkend op daglicht.

Volgens de voorzitter van TPC Daalmeer, Eric de Lange, is de club door de aanpassingen nu de duurzaamste tennisvereniging in de regio. 100 procent energie neutraal zijn is nog niet mogelijk, maar misschien wordt er in de toekomst overwogen om met nog meer zonnepanelen te gaan werken.
Pin It
Bekeken: 2282x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/