Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juli wordt de vijfde editie van Alkmaar Smult georganiseerd. Op de Noorderkade en het Ringersplein kunnen smullers genieten van allerlei verschillende soorten eten en drinken.

Tijdens het festival zijn er bijzondere foodtrucks met lekkere hapjes en er zijn trucks met speciaalbieren op de Ringerskade. Voor kinderen is een speciale kidsarea ingericht om te kunnen spelen.

Alkmaar Smult begint elke dag om 13:00 uur en duurt op de vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur en op de zondag tot 23:00 uur. De entree voor het foodfestival is gratis. Meer informatie is te vinden op alkmaarsmult.nl. (foto: Fabian Postma)
Pin It
Bekeken: 3145x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/