De ReShare Store in Alkmaar is een jaar gevestigd in het centrum van Alkmaar en dat gaat de winkel vieren. Zaterdag 14 juli zijn in de winkel van het Leger des Heils drinken en hapjes aanwezig en krijgen de eerste 50 klanten bij een besteding van 10 euro, een cadeaubon van hetzelfde bedrag terug.

ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel waar kwalitatief goede kleding voor lage prijzen wordt aangeboden voor mensen die niet veel te besteden hebben. De kleding is ook geschikt voor mensen die denken aan het milieu en mensen iets unieks zoeken. Een groot deel van het interieur in de winkel bestaat uit gerecyclede materialen, los van kinderarbeid.

De winkel in de Achterstraat is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het is ook mogelijk om kleding te doneren aan de winkel. Meer informatie op resharestore.nl.
Pin It
Bekeken: 2563x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/