Het 19e FeelGood Festival dat op zondag 9 september in de Alkmaarse Stadskantine plaats zou vinden gaat niet door. De Stadskantine moet op 31 augustus de deuren sluiten en een verzoek tot uitstel werd niet gehonoreerd. De 19e editie wordt uitgesteld tot 2019.

Na succesvolle edities in Atlantis, Victorie en Koekenbier zou het FeelGood Festival dit jaar met een nog bredere programmering in de Stadskantine plaatsvinden. Stichting FeelGood is nog op zoek geweest naar een andere locatie maar dat bleek op korte termijn helaas geen optie.  De Stadskantine krijgt een vervolg in een ander pand, maar zolang er geen contracten zijn getekend kan er geen nieuwe datum worden geprikt.

Beide organisaties zijn diep teleurgesteld; de voorbereidingen van het festival waren al in een vergevorderd stadium. Alle betrokken vrijwilligers, bands, verzorgers van workshops voor de kinderen en de sponsoren zijn inmiddels geïnformeerd.

Ieder jaar organiseert Stichting FeelGood Alkmaar een benefiet muziekfestival waarvan de netto dagopbrengst van het FeelGood Festival bestemd is voor de aanschaf van muziekinstrumenten, aanverwante apparatuur of muziekworkshops voor zorginstellingen, buurtcentra, scholen voor speciaal onderwijs en logeerhuizen in de regio. Vorig jaar waren Musicians Without Borders (met roots in Alkmaar) en Wijkcentrum Overdie de goede doelen. Meer hierover op feelgoodfestival.nl.
Pin It
Bekeken: 3448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/