Alweer 45 jaar zet de Alkmaarse wijkvereniging Bergerhof zich in voor leefbaarheid in haar buurt, met, door en voor de bewoners. Zaterdag 14 juli wordt daarom een uitgebreid verjaardagsfeest gevierd bij thuishonk De Eendracht.

Jacob Snijders, het bestuurslid van het eerste uur en degene die de handtekening zette onder de statuten van de wijkvereniging, mag speciaal genoemd worden bij het 45-jarig bestaan.

Om 12:00 uur wordt rustig aangevangen met koffie en thee, om daarna van 13:00 tot 17:30 uur actief te zijn tijdens een volleybaltoernooi. Om 15:00 uur gaan de foodtrucks open en vanaf 18:00 treden afwisselend Alfons Oekie en The Happy Accidents op. Om 22:00 uur eindigt het buitenprogramma, maar binnen wordt nog anderhalf uur door gefeest.

De feestdag wordt mogelijk gemaakt door gemeente Alkmaar, het Victoriefonds, Regiegroep West en Jantje Beton.
Pin It
Bekeken: 2572x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/