Zondagmiddag werd voor de tweede keer het Dansen en Sjansen festival in de Alkmaarderhout georganiseerd. Het door 'Brownies en Downies' georganiseerde festival trok veel bekende artiesten van het Nederlandse lied, waaronder Peter Beense en Django Wagner.

Het festival werd in eerste instantie georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking en vanwege de goede ervaringen van vorig jaar bereikt het inmiddels een divers publiek. Zo kwamen er ongeveer 800 mensen naar de Alkmaarderhout.

Ook voor kinderen was het feest een leuke belevenis. Onder andere een springkussen, waterspellen, een limonadebar en een draaimolen zorgde ervoor dat niemand zich hoefde te vervelen.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was aanwezig om een fotoreportage te maken. Deze is te zien op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 3070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/