Vrijdag 6 juli geven Marianne Habets en Karin ten Cate twee recitals in de historische Kapelkerk in Alkmaar met Engelse en Franse muziek.

Marianne speelt op het fraaie Müller-orgel diverse solostukken van George Frideric Händel en Jean-Francois Dandrieu. Daarnaast begeleidt ze sopraan Karin in aria’s van Henry Purcell & Händel en liederen van Erik Satie.

Als soliste trad Karin ten Cate op in bijna elk Europees land en ze zong de opera ‘Barcelona’ van Freddie Mercury tijdens de grote afsluiting van de Amsterdamse Uitmarkt op het Museumplein. Karin werkt als zangdocent in Alkmaar.

Marianne heeft piano gestudeerd aan het Conservatorium in Maastricht en uiteindelijk is ze jarenlang als docent piano aan het Alkmaarse Conservatorium verbonden geweest. Sinds 2007 speelt ze orgel en treedt regelmatig op bij kerkdiensten in en om Alkmaar.

De twee recitals beginnen om 11:00 uur en om 12:00 uur. Entree is gratis. De Kapelkerk is te vinden aan de Laat 80 in Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2483x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/