Vanaf woensdag 4 juli zal elke woensdagavond de Grote Kerk in Alkmaar in het teken staan van de Zomeravondconcerten. Organist Wim Diepenhorst mag het spits afbijten tijdens het eerste concert.

Wim Diepenhorst zal onder andere werken van Bach, Van der Horst en Weckmann spelen op het Van Hagerbeer/Schnitger-orgel. De organist is als expert verbonden aan de rijksdienst voor Cultureel erfgoed. Hij studeerde muziekwetenschap in Utrecht en orgel aan het Conservatorium van Amsterdam bij Dr. Hans van Nieuwkoop.

De Zomeravondconcerten in de Grote Kerk zullen elke woensdag in juli, augustus en september gehouden worden. Het concert van Diepenhorst duurt van 20:15 tot 22:00 uur. Kaarten kosten 8 euro per persoon en zijn te bestellen via grotekerk-alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 3178x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/