Burgemeester Bruinooge heeft besloten om camera's te plaatsen op de parkeerplaats van het El Grecohof. Bewoners klagen al langere tijd over onrust en overlast door junks en drugdealers, geluidsoverlast en vechtpartijen bij de flat. In 2016 vond er een schietpartij plaats en de tweede schietpartij afgelopen april zorgde voor de spreekwoordelijke druppel.

Ook de gebiedsconsulent, wijkagent en handhavers van Stadstoezicht beamen dat bewoners en omwonenden zich niet veiligen voelen in de omgeving van de flat. De gemeente heeft al lichtere maatregelen ingezet door de beplanting te snoeien en de straatverlichting te verbeteren, maar constateert dat deze maatregelen niet hebben geleid tot een vermindering van de overlast.

De camera's worden in eerste instantie geplaatst voor een termijn van zes maanden. Hierna wordt gekeken of deze periode verlengd wordt.
Pin It
Bekeken: 4103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/