Op woensdag 20 juni is het Wereldvluchtelingendag en organiseert VluchtelingenWerk Nederland samen met Connexxion op verschillende Connexxion-locaties in Nederland het initiatief 'Bakkie Doen?'.

Met deze actie wil VluchtelingenWerk Nederland aandacht vragen voor de mens achter het label 'vluchteling' en hoopt Nederlanders met vluchtelingen te verbinden. De 'koffieschenkers' bieden een kopje koffie aan en een goed gesprek.

'Bakkie Doen?' vond de afgelopen maanden op verschillende locaties plaats en leidde tot vele ontmoetingen, zoals bij  bevrijdingsfestivals, netwerkbijeenkomsten en de open AZC-dag. De gesprekken zijn meestal van korte duur, maar lang genoeg om wederzijds begrip te creëren.

De 'koffieschenkers' staan in Alkmaar vanaf 08:00 tot 13:00 uur op het Stationsplein. Voor meer info: vluchtelingenwerk.nl.
Pin It
Bekeken: 3171x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/