Ook deze zomer zal er elke laatste zondag van de maand een Open Podium worden gegeven in de Park De Oude Kwekerij in de Bergermeer, zodat mensen hun talenten de vrije loop laten. Op 21 juni presenteert Mandy Lodder een programma met verschillende artiesten.

Het evenement trapt af met een oude bekende van het Open Podium: Michael O. Gerrits, die zal zingen en gitaarspelen. Vervolgens draagt Yvonne Blokker tekst en muziek voor over een persoonlijke gewaarwording. 2in1voud, bestaand uit Jörgen Boots en Ron van Riet, speelt aansluitend Nederlandse luisterliedjes, waarop Naomi Stern met verhalen volgt. Als afsluiter treedt het duo Mizu op. Mark Minnema ondersteunt met gitaar en mandoline en Miranda Zuurbier zingt en speelt accordeon.

De middag duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Daarna is er nog de mogelijkheid in de Parkvilla wat te drinken. Bij regen worden er tenten opgehangen of wordt er uitgeweken naar de Parkvilla. Voor meer informatie bel 072-5154242.
Pin It
Bekeken: 2292x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/