Zondag 24 juni zal er op de Kajakstraat, Jonkstraat, een stukje van Wielingenweg en een stukje van het Arkplein een buurtrommelmarkt plaatsvinden. De in deze straten wonende mensen kunnen hun voortuin weer beschikbaar stellen om alle overbodige spullen te verkopen.

Tijdens de buurtrommelmarkt wordt groots uitgepakt, met in de Kajakstraat een popcorn- en suikerspin kraam en een ijskar. Aan het einde van de rommelmarkt is er een mogelijkheid om niet verkochte spullen te doneren aan een kringloopwinkel in Alkmaar.

De rommelmarkt zal plaatsvinden vanaf 10:00 tot 15:00 uur. Voor meer vragen of informatie over de rommelmarkt, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2397x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/