Linda Agterberg, Brian Clara en Annick Baas gaan op 16 juni op het parkeerterrein van sportschool Tom van der Kolk auto's wassen, om geld in te zamelen voor tickets naar Jeruzalem. In de Israëlische stad vinden namelijk van 29 juli tot en met 3 augustus de International Children’s Games plaats, waar Alkmaar met vijftien sporters in drie van de negen sporten aan deelneemt.

De autowassers zijn judoka's van sportinstituut Tom van der Kolk. De andere twee sporten waar Alkmaar aan mee doet zijn damesvoetbal en schermen. De International Children’s Games staan in het teken van Fair Play en internationale vriendschappen.

De kosten voor het laten wassen van een auto bedragen 5 euro, waarvan 1 euro rechtstreeks gedoneerd wordt aan KWF Kankerbestrijding. De wasstraat aan het Klaas Bootpad 2 is open tussen 09:00 en 16:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2795x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/