Zondag 24 juni zal de première van Vergeten Helden in de voormalige badhuis in Alkmaar plaatsvinden. Jongeren van het AZC hebben in samenwerking met professionals een eigen filmproductie ontwikkeld. Het project, genaamd 'Vergeten Helden', wordt uiteindelijk op een online platform gepubliceerd.

In de korte film zijn de jongeren tijdens workshops aan het werk te zien, om hun eigen verhalen in tekeningen en animaties uit te beelden. Onder begeleiding van medewerkers van Videolab, in samenwerking met Stichting Metafoor en Kaliber Film, hebben zes deelnemers vier dagenlang intensief gewerkt tijdens de workshops.

Inloop is om 19:00 uur, de film begint om 19:30 uur. De entree is gratis, maar er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Kom op tijd naar het voormalige badhuis aan het Kwerenpad 11, of reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2000x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/