Woensdag 13 juni hebben kinderen geen excuus om binnen te blijven want dan is het weer nationale Buitenspeeldag. Op maar liefst 23 locaties in gemeente Alkmaar wordt een leuk en actief programma georganiseerd.

Tot 1 april konden inwoners van Alkmaar zich aanmelden als werkgroep voor het opzetten van een Buitenspeeldag in de eigen wijk. Dit leverde 18 bekende locaties op, maar ook vijf nieuwe. In 2018 kan er voor het eerst aan de Buitenspeeldag worden deelgenomen in of bij de Willem Hedastraat in De Hoef, de Tochtwaard, Burgpoelwaard en Koggewaard in Huiswaard en Markenbinnen.

Alle activiteiten vinden plaats tussen 13:00 en 17:00 uur maar let goed op, want de start- en eindtijden variëren per locatie. Meer informatie is te vinden op facebook.com/BuitenspeleninAlkmaar.
Pin It
Bekeken: 2363x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/