Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar Stichting Babyspullen de Vriendenweek organiseren in Heerhugowaard. Van 11 juni tot 15 juni is er de mogelijkheid om aanstaande ouders en hun baby te helpen met het maken van een goede start.

Stichting Babyspullen verzamelt oude bruikbare babyspullen en maakt daar startpakketten van, voor ouders die het financieel niet breed genoeg hebben om alle nodige spullen zelf te kunnen kopen. Met het vrijwillig helpen op een dagdeel worden alle betrokkenen en veel ouders al gesteund.

Meer informatie verkrijgen over de tijden van de dagdelen, de werkzaamheden of aanmelden als vrijwilliger kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2435x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/