Het IT-bedrijf Cyso Group is sinds 1 juni de nieuwe eigenaar van een kantoorcomplex aan de Wognumsebuurt in Alkmaar. Het vierkante kantoorcomplex tegenover het UWV heeft een oppervlakte van bijna 2.200 vierkante meter en biedt genoeg ruimte voor het bedrijf om uit te breiden.

Het groeiende bedrijf was op zoek naar een locatie die beter bereikbaar is voor bezoekers. "De nieuwe locatie ligt pal naast het NS Station Alkmaar Centraal. Daarnaast bevindt de Ring Alkmaar zich op zeer korte afstand van het kantoor waardoor het voor klanten heel eenvoudig is om ons te bereiken", aldus techical director Tjebbe de Winter.

De Cyso Group is sinds 1997 een belangrijke schakel op het gebied van hosting in de regio Alkmaar. Dit wordt ook opgemerkt door Paul Bankert, managing director: "Je merkt dat de IT-sector in de regio Alkmaar ontzettend hard aan het groeien is. Steeds meer innoverende organisaties vestigen zich in Alkmaar."
Pin It
Bekeken: 2578x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/