Zondag 17 juni komen internationale straat- en circusacts samen in het Alkmaarse Park Rekerhout, om tijdens Zomer in de Mare de bezoekers een unieke ervaring te geven.

De Engelse Tom Campbell zal zijn gezicht bekleden met twintig kilo klei tijdens 'The Clay Head Show'. Het Franse Lance moi en l’air zal een acrobatische voorstelling geven over de gevoeligheid tussen twee mensen en de jongleurs van T.N.T. geven een spectaculaire jongleershow tijdens de middag.

De voorstellingen van Zomer in de Mare worden gehouden langs het Thijssepad en duren van 13:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis. Meer informatie op zomerindemare.nl.
Pin It
Bekeken: 2396x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/