Yannick van der Kolk heeft afgelopen weekend voor de derde keer op rij een plek in de top vijf gehaald op de European Cup Judo in het Oostenrijkse Leibnitz. De judoka van sportschool Tom van der Kolk nam het in de gewichtsklasse -73  op tegen 72 Europese deelnemers onder de 21 jaar en werd uiteindelijk vijfde.

In eerdere edities van de European Cup werd Van der Kolk derde in Coimbra en vijfde in Kanaus. Ook nu in Leibnitz leverde hij weer een topprestatie. In de voorrondes versloeg Van der Kolk de Sloveen Gostencnik, de Israëliër Gemer en de Czech Bydsovski en mocht de voormalig Nederlands kampioen door naar de kwartfinale.

Helaas kreeg hij op het laatste moment in de golden score een straf, waardoor hij de wedstrijd verloor. De herkansingen tegen Munakian uit de Oekraïne en Jafarov uit Azerbeidzjan benutte hij wel en eindigde Van der Kolk op de vijfde plek.

 
Pin It
Bekeken: 2191x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/