Zaterdagmiddag om 12:00 uur opende het Woodlands Festival in Bergen haar deuren. Het feest wordt voor de achtste keer georganiseerd en is vooral bekend in onze regio.

Het begon rustig, maar later stroomt het vol met festivalgangers. Er zijn verschillende plekken op het festival waar iedereen zijn eigen ding kan doen. Zo is er een lounge om languit te relaxen op rustige 'groovy' muziek met daarachter  'La Reve', waar iedereen uit zijn dak gaat op techno.

Verderop een Silent Disco met Party en Urban-muziek en klinken er Afrikaanse geluiden uit een andere tent.  Met activiteiten zoals een waterpijp roken in een lounge, schieten bij de schiettent, een show met ruimtebeelden bekijken en een foto maken in een photobooth, zet Woodlands weer een fijne festivalsfeer neer.

Zondag is het festival gratis toegankelijk vanaf 13:00 uur tot 22:00 uur en  staan zomerse deuntjes, geheel akoestisch, en kunst en cultuur op het 'Sunday-Chill'-programma. Naast de markt staan er ook diverse foodtrucks op het festivalterrein.
Pin It
Bekeken: 2214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/