Dit jaar is het internationale jaar van de voedselzekerheid en daarom geeft Hortus Alkmaar elke maand een bijzondere workshop of lezing in het kader van gezondheid en voeding. Woensdag 20 juni zal bloemenconnaisseur Anna Koster een presentatie met proeverij geven over eetbare bloemen.

Tijdens deze presentatie maken de deelnemers kennis met eetbare bloemen als decoratie en toevoeging aan gerechten. Anna legt uit wat nodig is om te weten bij het eten van bloemen en waar bloemen veilig te nuttigen zijn, en ze geeft tips voor het telen van eetbare bloemen in de tuin en op het balkon.

De workshop duurt van 19:30 tot 21:30 uur en kost 7,50 euro per persoon, inclusief thee of koffie en de proeverij. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 - 5669639. Meer informatie via hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2316x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/