Donderdagmiddag hebben leerlingen van OBS de Cocon de Energy Challenges Noord-Holland gewonnen. Tijdens de wedstrijd energiebesparing gingen ruim 300 leerlingen van 14 basisscholen uit de regio Alkmaar de strijd met elkaar aan, om uit te maken wie de beste en vooral duurzaamste campagne heeft gemaakt voor hun omgeving.

De leerlingen werden beoordeeld door een jury die onder andere bestond uit schrijver Jan Terlouw. De leerlingen van de Alkmaarse school overtuigden de jury met plannen die voornamelijk gericht zijn op waterbesparing en het reduceren van gebruik van plastic.

Uiteindelijk werden de leerlingen van de Cocon door de jury gekroond tot winnaar en wonnen ze de Energy Awards 2017-2018. Als prijs krijgen de innovatieve leerlingen een voetbalclinic en een rondleiding bij AZ. (foto: Energy Challenges Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 2474x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/