Woensdag 13 juni vindt er in het AFAS Stadion een benefiet plaats van MEE & de Wering en Stichting Vrienden van MEE. Tijdens de avond staat een driegangenmenu op de planning en komt oud-wereldkampioen shorttrack en succesvol Olympisch coach Jeroen Otter een presentatie geven. Ook is er een tennistoernooi bij LTC Zes Wielen.

De organisaties streven ernaar om iedereen te kunnen laten sporten, ondanks financiële problemen en beperkingen. Vorig jaar was het de derde keer dat het evenement georganiseerd werd, Toen was de opbrengst 20.000 euro. Mede hierdoor konden meer dan 200 mensen sporten.

Aanmelden voor het evenement kan via meewering/sportfonds. Deelname, inclusief driegangenmenu en drankjes, bedraagt 75 euro. Bij de prijs inbegrepen zit ook het tennistoernooi. Voor elke inschrijving levert AZ een business-seat voor de eerste thuiswedstrijd van het aankomende seizoen.
Pin It
Bekeken: 2570x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/