In de bibliotheek van Bergen wordt op donderdagochtend 21 juni weer een Spirituele ochtend gehouden dat dit keer in het teken staat van familieopstellingen, een psychologische methode om dichterbij de 'familie-ziel' te komen.

Tijdens deze ochtend legt Mia Macke uit wat voor invloed een duidelijke familieopstelling kan hebben. Volgens haar creëert de duidelijkheid een bepaalde rust die uiteindelijk invloed heeft op een positief leven. Door personen familieopstellingen te laten ervaren, krijgen ze meer inlevingsvermogen wat weer invloed heeft op de persoonlijke ontwikkeling.

De ochtend start om 9:30 uur en eindigt om 12:00 uur. Bibliotheek Kennemerwaard is te vinden op de Dreef 1 in Bergen. Deelname kost 11 euro, inclusief koffie en thee. Aanmelden kan bij Carla Evy op telefoonnummer 06-515 99 293 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2348x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/