Zaterdag werd in Apeldoorn de derde en laatste plaatsingswedstrijd gehouden voor het NK trampolinespringen A-klasse en de landelijke finale B-klasse, die 23 en 24 juni plaatsvinden in Ahoy Rotterdam tijdens 'Dutch Gymnastics – the finals'. De Triffis-delegatie ging naar huis met vier keer goud, twee zilver en twee brons naar huis. Maar liefst 21 A/B-springers zullen naar de finales gaan. Samen met alle geplaatste C/D/E-springers, komt de teller op 43.

In de A-klasse heren veroverde Roel Teillers zilver. In de A-klasse junioren pakte Jordy Mol eveneens het zilver en het brons ging naar Jouke Windig. In de klasse B-junioren / senioren heren trok Mads Ottenbros de overwinning overtuigend naar zich toe.  Tess de Vries sprong met mooie oefeningen voor de derde keer op rij naar de winst bij de B-meisjes.

Ook bij het synchroonspringen werd weer eremetaal behaald. Jordy Mol en Martijn Reus sprongen naar goud bij de A-jongens en bij de A-meisjes waren het Mira Stepanova en Maura de Vos die naar het brons sprongen. Bij de B-dames sprong Tess de Vries met Britt Klous (TVIJ) naar het goud. Daan Kaagman trok samen met Rick Veldhuizen (Agilitas) het zilver naar zich toe in de klasse B-jongens. (foto: Maas Hein Boeve)
Pin It
Bekeken: 2345x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/