VV Alkmaar gaat deze zomervakantie voor de meisjes tussen de 6 en 16 jaar oud twee voetbalkampen organiseren. De vrouwenvoetbalclub, uitkomend in de Eredivisie voor vrouwen. Het eerste soccer camp is  maandag 23 tot en met woensdag 25 juli, het tweede van maandag 28 tot en met woensdag 30 augustus. De dagen duren van 9:00 tot 15:00 uur en alle trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers van de VV Alkmaar Soccer Camps.

Dit jaar heeft VV Alkmaar een nieuw onderdeel aan de voetbaldagen toegevoegd: de Skill Games. Deze vaardigheidsspellen gaan net als in de videogame FIFA. Meiden kunnen ook deelnemen aan een activiteitenprogramma.

De voetbalkampen staan vooral in het teken van ontwikkeling en beleving van voetbal en  De speelsters van VV Alkmaar 1 zullen aanwezig zijn voor vragen, tips en foto's.

De Soccer Camps worden gehouden bij VV Alkmaar aan de Robonsbosweg 10 in Alkmaar. Voor meer informatie en inschrijven: vvalkmaar.nl/soccercamps
Pin It
Bekeken: 2224x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/