Dylan van der Kolk van Topsport Tom van der Kolk is door Judo Bond Nederland geselecteerd voor het EK voor judoka's onder 18 jaar in de gewichtsklasse -60 kg. De Alkmaarder volgt zijn oudere broer Yannick op, die precies drie jaar geleden deelnam, ook in die gewichtsklasse.

Dylan heeft tot zover een goed seizoen achter de rug. Hij won alle drie de selectie meetmomenten in Nederland en wist derde van Nederland te worden, ondanks dat hij tijdens het toernooi griep had. Ook werd hij tweede op een groot internationaal judotoernooi in Bremen en behaalde vijfde plaatsen op de sterk bezette European cups in Berlijn en de Roemeense stad Cluj Napoca.

Dylan is ook geselecteerd voor het EK mixed landenteams, dat op de laatste dag van het toernooi zal plaatsvinden. Daarbij zal hij in de klasse tot 66 kg uitkomen.

Vader Tom van der Kolk is trainer en centrale coach van Dylan, en zal hem dan ook coachen op de Europese jeugdkampioenschappen.
Pin It
Bekeken: 2559x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/