Alkmaar, 03 februari 2014. Vrijdag 31 januari werden de nominaties bekend gemaakt voor de eerste editie van de landelijke Amateur Musical Awards. Van Oberon Theaterproducties is Jacqueline Martèl genomineerd in de categorie “Beste Regie” met de musical Pippin. Deze musical speelde Oberon op 13 april 2013 in Theater de Vest. Op maandagavond  24 april zullen winnaars bekend worden gemaakt tijdens een feestelijk gala in het DeLamar theater in Amsterdam. In de jury zitten Jacques d’Ancona, Marianne van Wijnkoop, Cocky van Huijkelom, Anouk van Nes, Daniël Cohen en John ter Riet.

Oberon speelt dit jaar de bekende musical Hairspray, te zien op zaterdag 12 april 2014, om 14:30 en 20:15 uur in Theater De Vest. Daarvoor worden open repetities gehouden, en de eerstvolgende is bij de juniorengroep van Oberon, op dinsdag 4 februari om 17:30 uur in de Jan Steenstraat 1a, het gebouw naast de bloedbank. 

Hairspray speelt zich af in 1962 en volgt Tracy Turnblad, een optimistische scholier uit Baltimore. Haar favoriete TV-programma is The Corny Collins Show, een regionale tiener dansshow op de zender WYZT. Een paar spelers zitten bij Tracy op school, waaronder het verwende rijkeluismeisje Amber en haar vriendje Link, Tracy's grote idool. Ambers moeder Velma, een voormalige tienermiss, is de manager van het WYTZ. Velma zorgde er zelf voor dat haar dochter in het programma te zien is en wil dat het programma een besloten productie is die geheel door haarzelf wordt gecontroleerd, maar dat zien veel mensen natuurlijk niet zitten.

Meer informatie op de website van Oberon en de Facebookwebsite.

Pin It
Bekeken: 1389x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/