Bibliotheek Kennemerwaard en de Klim naar de Hemel hebben samen de handen in één geslagen voor een speciaal educatieprogramma, dat schoolklassen uit Alkmaar de mogelijkheid biedt om op twaalf geselecteerde ochtenden in juni en juli de Klim naar de Hemel te bezoeken.


Bibliotheek Kennemerwaard en Klim naar de Hemel willen schoolkinderen de kans geven om het 500-jarig bestaan van de Grote Kerk mee te vieren. Voor Alkmaarse scholieren is dit dan ook een unieke mogelijkheid om Alkmaar van bovenaf te bekijken.


Per ochtend is er plaats voor drie schoolklassen plus begeleiding. Het programma is gericht op kinderen van groep zes tot en met acht. Voor deze  gelegenheid is er een speciaal educatietarief; normaal betalen bezoekers 8,50 euro per ticket, maar voor schoolkinderen is dat 5,- euro per ticket.

Scholen kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor reserveringen en verdere afstemmingen.


Pin It
Bekeken: 3058x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/