Vier maanden later dan gepland ligt er nu een concreet plan van het college om tieners een serieuze rol te geven in de Alkmaarse politiek. Halverwege dit jaar wordt er een jongerenplatform opgezet dat direct advies zal gaan geven aan het college.

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden voor dit platform en hiermee invloed uitoefenen op het college over allerlei zaken die voor Alkmaarse jongeren interessant zijn. De gemeente nodigt binnenkort alle jongeren per brief uit om naar de bijeenkomst te komen waar het platform gelanceerd wordt. Behalve het jongerenadvies hopen politici met dit platform ook jongeren te interesseren voor de lokale politiek.

Het jongerenplatform wordt een officieel orgaan binnen de gemeente en wordt halverwege dit jaar geïnstalleerd. Hoewel de jongeren op vrijwillige basis aangetrokken worden krijgt het platform budget om digitale media in te zetten en om advies van externe partijen in te winnen.
Pin It
Bekeken: 3298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/