Een 31-jarige Alkmaarder heeft vier jaar gevangenisstraf gekregen voor ontvoering en verkrachting. Dit meldt het ANP. Een 45-jarige man uit Son en Breugel wordt medeplichtig geacht aan de ontvoering en krijgt een jaar celstraf.

De twee spraken in mei 2017 's nachts een vrouw aan bij Station Eindhoven en dwongen haar daarna in hun auto. Ze namen haar naar het huis van de man uit Son en Breugel, waar ze werd verkracht door de Alkmaarder. Na urenlang te zijn vastgehouden werd ze op de fiets afgezet bij een bushalte.

De Alkmaarder werd eind oktober thuis aangehouden en kreeg begin november minimaal drie maanden langer voorlopige hechtenis. Zijn handlanger had zichzelf begin oktober al aangegeven, nadat de politie camerabeelden van bij Station Eindhoven hadden gepubliceerd.

De zaak kende een aantal hobbels. Het slachtoffer kwam twee keer niet op een afspraak voor het doen van aangifte en was ook onbereikbaar. Vanwege de ernst van de zaak besloot het Openbaar Ministerie de twee verdachten toch te vervolgen.

De rechtbank in Den Bosch woog in het vonnis mee dat de vrouw erg getraumatiseerd was door het incident. Enkele dagen later deed ze een poging tot zelfmoord.
Pin It
Bekeken: 2509x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/