Het Recreatieschap Geestmerambacht is men er weer klaar voor. Het zomerseizoen staat voor de deur en er zijn al een aantal mooie dagen geweest om rond de Zomerdel in het Geestmerambacht en het Meer van Luna in Heerhugowaard te recreëren.

De Zomerdel telt acht strandjes met afscherming bij een diepte van 1.40m, die met mooi weer druk worden bezocht door gezinnen en de jeugd. De kabelbaan in baai twee en de glijbaan waar kinderen het water in plonsen bij baai zes zorgen voor groot plezier. In het midden ligt het rustig gelegen naaktstrandje.

In het Park van Luna is water en zand, een groene ligweide om te ontspannen en er is volop ruimte voor de kinderen om te spelen. En natuurlijk is er de mogelijkheid om te waterskiën bij Skeef.

Indien er een waarschuwing of negatief zwemadvies is gegeven wordt dit op borden aangegeven en ook op zwemwater.nl. Meer informatie op geestmerambacht.nl.
Pin It
Bekeken: 2618x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/