Zaterdagmiddag hebben de Onafhankelijke Partij Alkmaar en GroenLinks laten weten dat verkennende gesprekken met de andere partijen om tot een stabiele coalitie te komen tot niets geleid hebben.

"Vanochtend is de conclusie getrokken dat deze verkenning niet tot resultaat heeft geleid. OPA en GroenLinks leggen het gezamenlijke initiatief dan ook neer", zo is in de mail te lezen. Daarmee blijft het initiatief van de VVD als enige over.

Navraag bij de VVD leert dat  het "traject met PvdA, CDA en D66 voorspoedig verloopt". Die combinatie levert 18 zetels op, precies de helft van het totale aantal zetels en daarmee niet voldoende voor een meerderheid. GroenLinks laat echter weten ook nog in gesprek te zijn met de VVD en dat die combinatie in meerdere gemeenten goed mogelijk is gebleken.

Bovenstaande combinatie mét GroenLinks zou een hele ruime meerderheid opleveren en kan zelfs ten koste gaan van PvdA, CDA of D66. Meest opvallend is dat in beide gevallen de lokale partijen 'veroordeeld' zijn tot de oppositie.
Pin It
Bekeken: 3275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/