Filmhuis Alkmaar doet het erg goed, sinds het onder één dak zit met de Vue-bioscoop. De organisatie verwachtte in 2020 de grens van 80.000 bezoekers te passeren, maar dat gebeurde al vorig jaar. Dit meldt het NHD. In de eerste drie maanden van dit jaar kwam de teller alleen al op 30.000.

Volgens de organisatie is het succes vooral te danken aan een breed aanbod met kwaliteit en een goede mix van arthouse en meer commercieel. programmeur, maar ook de premières. Voorheen liep het Filmhuis nog wel eens drie weken achter de feiten aan.

Toch wil het Filmhuis niet achterover leunen. De organisatie wil de mooie getallen sowieso vasthouden, verder professionaliseren en drie nieuwe doelgroepen aantrekken: jongeren tot 30 jaar, jonge ouders en 75-plussers. Aangezien de laatste groep graag overdag film kijkt, zal het Filmhuis per 1 september op woensdag al om 13:00 uur te openen en op zondag al om 11:00 uur.

Een ander idee is het starten van een filmclub, waarvan leden tweede vrijdagen per maand een exclusieve voorpremière met inleiding krijgen aangeboden. Het Filmhuis werkt ook met thema's. Zo wordt aandacht besteed aan het 500-jarig bestaan van de Grote Kerk Alkmaar en worden avonden voor boekverfilmingen en muziekfilms georganiseerd, en speelfilms en documentaires met maatschappelijke thema's.
Pin It
Bekeken: 3651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/