De politieke partijen OPA, GroenLinks, VVD en CDA hebben de afgelopen weken met elkaar informerende gesprekken gevoerd om te onderzoeken of het mogelijk is om tot een gezamenlijk coalitieakkoord te komen. Bij de afronding van deze fase is de conclusie dat er niet voldoende basis is om met deze betrokken partijen een coalitie te vormen. De gesprekken tussen OPA, GroenLinks, VVD en CDA zijn dan ook gestaakt.

OPA en GroenLinks, de twee grootste partijen, laten weten nu gezamenlijk het initiatief te nemen om te kijken welke partijen een solide basis kunnen vormen voor een Alkmaarse coalitie. Dit conflicteert dus met de wens van de VVD om een voortrekkersrol te spelen. Het CDA, de PvdA en D66 lieten weten positief te zijn over de stap van de VVD, hoe zij staan tegenover OPA en GL is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 2506x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/