Een selecte groep van 52 'koninklijke' luisteraars is donderdag op 'audiëntie' geweest het Radio 538 voor de uitreiking van een exclusief 538-Lintje. Dj’s Frank Dane en Wietze de Jager overhandigen de felbegeerde lintjes persoonlijk aan de luisteraars, omdat zij stuk voor stuk ergens koning in zijn. Eén van hen was Tom Hoogenboom uit Alkmaar.

Vrienden, familie, collega’s en geliefden nomineerden elkaar de afgelopen weken voor een 538-Lintje. Zo waren er aanmeldingen voor koning zijn in het vangen van zakkenrollers, het maken van overheerlijke gehaktballen, maken ook het maken van flauwe woordgrappen of voor het non-stop maken van Snapchat-foto’s. De 538 dj's kozen de mooiste inzendingen.

Alle koninklijke luisteraars met lintjes én degenen die hen hebben genomineerd ontvingen tevens beide twee kaarten voor 538Koningsdag op 27 april in Breda.
Pin It
Bekeken: 2583x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/