Woensdagochtend was de politie ter plaatse in Heiloo vanwege een auto-inbraak. Uit een BMW werden een stuur en een ingebouwd navigatiesysteem gestolen. De politie nam aangifte op en deed later een buurtonderzoek. In Heerhugowaard was donderdag tussen 01:50 uur en 01:56 uur een stuur uit een auto aan de Zuidwijkring gestolen. Het is niet bekend of het hier ook om een BMW ging.

De laatste tijd zijn in de regio regelmatig auto's doelwit van inbraken en dan met name BMW's met keyless entry. Ook airbags en boordcomputers zijn gewild en niet lang geleden is een stuurkolom gedemonteerd. De meeste autokraken vinden ’s nachts tussen 02:00 en 05:00 uur plaats.

De politie zet extra mankracht in door zowel opvallend als onopvallend te surveilleren. Autobezitters met keyless entry  kunnen zelf ook maatregelen nemen. Men kan het signaal laten deactiveren door de dealer of de sleutel in blik stoppen, of een andere metalen container, om het signaal te blokkeren.
Pin It
Bekeken: 3281x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/