Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) heeft teleurgesteld gereageerd op de uitspraak van de voorzieningenrechter omtrent de ontwikkeling van tiny houses op het voormalige NUON-terrein in Alkmaar.

Nu de voorlopige voorziening van de baan is, ontstaat er een onwenselijke situatie volgens HHNK: er is bewoning (nu twee, maar straks in totaal vijf Tiny Houses) binnen de cirkels van de milieuvergunningen van de rioolwaterzuivering. Daarmee heeft het college volgens HHNK een omgevings-vergunning verleend die in strijd is met de reeds in 2013 verleende milieuvergunning.

"HHNK betreurt het ten zeerste dat een mooi initiatief zoals dat van mevrouw Jonker door de discussie tussen HHNK en de gemeente zo lang in onzekerheid blijft. HHNK hecht eraan om constructief met de gemeente en de initiatiefneemster in gesprek te gaan over alternatieven", aldus een woordvoerder van HHNK in een reactie.
Pin It
Bekeken: 2823x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/