HAL25 biedt komende Koningsdag een goed alternatief voor de binnenstad van Alkmaar. Er zullen diverse muziekstijlen ten gehore worden gebracht, namelijk Caribbean, soul/funk, Latin en samba & reggae. Er kan ook meegedaan worden met een dansworkout en er zullen danspresentaties gegeven worden.

De kinderen hoeven zich niet te vervelen, tegen een kleine vergoeding mogen zij knutselen met ‘Iets van Els’, ze kunnen zich laten schminken of ze kunnen leren skaten. Er is een gevarieerd aanbod aan lekkere hapjes te verkrijgen: van heerlijke saté, empanada’s, friet tot Antilliaanse hapjes.

De Koningsmiddag start om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De entree is gratis, er is geen pinautomaat aanwezig. Indien het slecht weer is wordt het feest binnen georganiseerd.

 
Pin It
Bekeken: 2259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/