TAQA Theater De Vest gaat vanaf 3 juni weer naar buiten met een zomerprogramma in De Mare en op het Canadaplein. Zomer in De Mare vindt na het succes van de eerste editie in De Rekerhout opnieuw plaats in het park. Nieuw is een avontuurlijk theaterprogramma op zaterdagavond. In juli en augustus zal het Canadaplein weer bruisen van de muzikale optredens tijdens Zomer op het Plein.

Vanaf zondag 3 juni kan iedereen genieten van vier zondagmiddagen met straattheater tijdens de 7e Zomer in De Mare. Van 13:00 tot 16:30 uur zijn er weer straat- en circustheateracts en wonderlijke installaties te bewonderen, kun je gezellig picknicken en de kinderen laten spelen.

Nieuw dit seizoen zijn de ‘AvondTuren’ die kinderen van acht jaar en ouder op de zaterdagavonden 9, 16 en 23 juni kunnen beleven. Die avonden is De Rekerhout de locatie voor spannend, mysterieus theater zoals de absurdistische voorstelling van Compagnie Monkey Style of het enge ‘Monsters’ van Duda Paiva.

De 18e editie van Zomer op het Plein loopt van zondag 1 juli tot en met zaterdag 5 augustus . Het volledige programma wordt op 23 mei bekend gemaakt, maar de organisatie verklapt alvast dat Dolf Jansen, gitarist en songwriter JB Meijers (o.a. bekend van De Dijk en The Common Linnets) en cabaret duo Yentl & De Boer van de partij zullen zijn.

Alle acts zijn gratis toegankelijk. Kijk vanaf 23 mei op de vernieuwde website van zomerindemare.nl en zomerophetplein.nl voor het volledige programma en korte trailers.
Pin It
Bekeken: 2747x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/