Op zaterdag 14 en zondag 15 uur verzorgen alle kunstrijders van de Alkmaarsche IJsclub weer hun jaarlijkse ijsshow in de ijshal van De Meent Bauerfeind. Deze keer is het thema het Eurovisie Songfestival.

Tal van artiesten zijn ooit door het songfestival bekend geworden. Denk aan Abba, Celine Dion, Cliff Richard en Johnny Logan. De ijsshow Eurovision wordt dan ook een feest van herkenning met vrolijke popsongs en prachtige ballads van de afgelopen songfestivals.

Ook artiesten van Hollandse bodem doen het de laatste jaren goed bij het songfestival. Og3ne, Douwe Bob en Anouk belandden in de bovenste regionen met hun songs en The Common Linnets werd zelfs tweede met Calm after the Storm. Dit jaar vertegenwoordigt Waylon ons land.

AIJC Kunstrijden hoopt het publiek te verrassen met een flitsende ijsshow. Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan de acts, kostuums, attributen, geluid en natuurlijk een schitterende aankleding van de ijshal.

Alle schaatsers van de club, van groot tot klein, zullen acte de présence geven. De optredens van beginnende schaatsers en van toppers op nationaal en internationaal niveau krijgen allen een kür in de show en wisselen elkaar in hoog tempo af.

De IJshow Eurovision wordt mede mogelijk gemaakt door het Victoriefonds en de gemeente Alkmaar.

Op 14 april begint de show om 19:00 uur en op 15 april om 15:00 uur. Kaarten kosten 15 euro en VIP-kaarten 35 euro. Toeschouwers kunnen meedoen aan een clinic kunstrijden in de tweede week van de meivakantie. Leeftijd en schaatsniveau maken niet uit. Aanmelden voor de clinic kan op de showdagen zelf en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk voor een voorproefje van IJsshow Eurovision op Youtube. Meer informatie op alkmaarscheijsclub.nl en op facebook.com/AIJCkunstschaatsen/.
Pin It
Bekeken: 2781x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/