Eenvoudige handelingen in het verkeer kunnen lastig als je dronken bent. Dat bemerkte een 64-jarige Alkmaarder die op de Zeeweg in Heiloo zijn auto wilde keren. De politie werd gebeld en de man moest zijn rijbewijs inleveren.

Rond 17:10 uur probeerde de Alkmaarder te draaien op de Zeeweg, maar dat ging niet goed. Terwijl hij een aantal keer heen en weer probeerde te steken, werd de rij wachtende automobilisten alleen maar langer. Toen besloot een van hen de worstelende man aan te spreken om hem te beletten verder te rijden. Ondertussen was ook de politie gewaarschuwd.

Bij controle bleek de man alcohol een flinke slok op te hebben. Hij blief 970 ug/l, vierenhalf maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. De 64-jarige man kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.
Pin It
Bekeken: 2524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/