Bouwbedrijf Jos Olbers BV in Alkmaar gaat verder als dochter van Pronk Bouw in Warmenhuizen. De winnaar van diverse Puienprijzen blijft wel onder de eigen naam vanuit de Kaasstad opereren en alle banen blijven behouden.

Oprichter Jos Olbers (70) noemt de overname het perfecte scenario. “De laatste anderhalf jaar hebben we zó veel werk, dat we zelfs potentiële opdrachten moesten afzeggen. Daarnaast kwamen steeds meer grote werken op ons pad, die we niet goed aankunnen omdat we te klein zijn. En zomaar een paar mensen inhuren is niet altijd mogelijk.” Met de overname is de continuïteit gewaarborgd. “Daarbij komt dat Pronk Bouw een bedrijf is waar alles draait om vakmanschap, net zoals dat bij ons centraal staat.”

Voor Pronk levert de overname een goede positie in Alkmaar, op een goed gevulde orderportefeuille en gespecialiseerde vakmensen. Daarnaast kunnen productieopdrachten worden ondergebracht in de eigen werkplaats in Warmenhuizen.

Jos Olbers zal de komende anderhalf jaar de overdracht verzorgen voor vaste klanten en opdrachtgevers en zich bekommeren om de grotere opdrachten. Zoon Stefan wordt bedrijfsleider. (foto: olbers.nl)
Pin It
Bekeken: 3673x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/