Een jonge fietsster is donderdagmiddag gewond geraakt bij een botsing op de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar. De dove jongedame stak de weg over en wilde het fietspad op rijden, maar merkte daarbij een naderende bromfietser niet op. Bij de botsing viel ze ook nog eens erg ongelukkig. Ze schreeuwde  het uit van de pijn aan haar heup.

De interactie met de vrouw werd bemoeilijkt vanwege haar gebrek aan gehoor. Nadat ambulancepersoneel haar voorzichtig met een schepbrancard op de brancard had gelegd is ze verder onderzocht en uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht.

De ingeslagen velg van de fiets maakte wel duidelijk dat de klap hard was. Het is goed mogelijk dat het slachtoffer de brommer niet zag door de rode auto die direct naast de oversteekplaats op het gras geparkeerd stond.
Pin It
Bekeken: 2318x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/