Vrijdag 6 en zaterdag 7 april presenteert TOP  de klucht 'Van stekker tot stopcontact' in het Oudorper wijkcentrum De Oever. Mart Moors schreef een hilarische voorstelling over het reilen en zeilen in de praktijk van een plastisch chirurg en regisseur Gerard Reus zette het verhaal op toneel.

Borsten, billen, benen... Er wordt gehunkerd naar verandering van het lichaam en daar weet plastisch chirurg Marnix van Tessen wel raad mee. Met hulp van zijn verpleegster Chantal ontvangt hij dagelijks veel klanten in zijn kliniek. Toeschouwers ontmoeten een onzekere vrouw met overgewicht en een sexy vamp, belust op een borstvergroting. Ook komen twee verwaande acteurs voorbij, hunkerend naar een facelift. En dan is er nog een vreemde vogel met wel heel eigenaardige wensen. Er gaan echter dingen gebeuren die dokter Marnix nooit voor mogelijk had gehouden. Een ding is zeker: sommige van zijn klanten zullen flink worden gestraft voor hun ijdelheid.

'Van stekker tot stopcontact' begint op 6 en 7 april om 20:00 uur. Kaarten a 10 euro per persoon zijn te reserveren via top-oudorp.nl/contact/. Kijk voor meer info ook op de-oever.nl.
Pin It
Bekeken: 2878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/