Zondagmiddag 15 april vindt de benefietmiddag voor Mirjam Hamberg plaats, met optredens van onder andere Kim de Boer en Luuk Ransijn. Voor de veiling tijdens deze middag, georganiseerd door stichting ‘Alkmaarders helpen Alkmaarders’, hebben veel lokale ondernemers prachtige kavels beschikbaar gesteld.

Mirjam Hamberg vecht al meer dan twee jaar tegen borstkanker. Haar overlevingskans kan afhangen van een behandeling, die wij in ons land nog niet kennen. Daarom zijn haar kinderen een crowdfunding actie gestart om deze alternatieve behandeling mogelijk te maken in het Hope4Cancer Institute in Mexico.

Kijk op alkmaardershelpenalkmaarders.nl voor meer nieuws over de veiling en het programma. De benefietmiddag start om 13:00 uur tot 18:00 uur in het in het A.F. Vrij Zijn Theater, Madame Curiestraat 2a te Alkmaar. Kaartjes à 12,50 euro zijn te bestellen via af-vrijzijn.eu of via de link op de site van de stichting.
Pin It
Bekeken: 3115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/